GENERATOR DE OZON 3,5G/h  ( pentru oferta de pret contactati-ne la 0762152203/ cudisat@gmail.com

 Ozonul este o moleculă formată din 3 atomi de oxigen.

 Ozonul este o formă foarte activă de oxigen și se formează atunci când oxigenul este expus la un câmp de energie înaltă.

 Atomii de oxigen reacţionează pentru a forma ozon (O3).

 Ozonul este instabil și are o reacție reversibilă ceea ce înseamnă că stratul de ozon se poate descompune înapoi la oxigen, este 100% ecologic și nu lasă reziduuri chimice.

 Ozonul este cel mai puternic oxidant cunoscut.

 Utilizări comune sunt:

  • elimina mirosurile provenite din sistemul de ventilatie al autoturismului 

  • elimina mirosurile  de motorina,benzina ,

  • elimină mirosurile neplăcute din aer ( prajeli,fum ,mucegai,etc)

  • dezinfecteaza spatiile in care se utilizeaza echipamentul 

  • elimină miros fum de ţigară și miros de foc și ars.

 APLICATII ALE GENERATORULUI DE  OZON 

 Spalatorii auto (serviciul se poate impacheta cu "exterior / interior") Aparatul elimina mirosul neplacut de noxe , aer conditionat, tigara, animale etc.. Reactiveaza mirosul de plastic nou / piele noua si oxigeneaza interiorul masinii.

 Atentie: ozonul nu acopera mirosul ci il neutralizeaza chimic.

 Service auto (pentru eliminarea mirosului de service, noxe, vopsele etc..) Generatorul de ozon elimina in cateva minute mirosul de service auto care se impregneaza in tapiseria masinii, cat timp mecanicii lucreaza la ea. Majoritatea clientilor se plang de mirosul de ulei ars, noxe, vopsea de care nu mai scapa dupa ce isi scot masina din service. Aparatul practic neutralizeaza chimic vaporii de miros reimprospatand habitaclul masinii.

 Restaurante,hoteluri,pub-uri,cafenele (elimina cu succes fumul de tigara impregnat in draperii, tapiterii) De cate ori nu ati iesit inecati de fum dintr-o cafenea si cu hainele imbibate de tutun? Aparatul nostru poate fi programat de exemplu , ca la ora 5 dimineata, sa igienizeze si sa improspateze aerul din cafenea, club, restaurant etc.., eliminand in proportie de 99% fumul de tigara din canapele, draperii, perdele etc.. 

 Sali de sport Probabil stiti care este prima impresie pe care o aveti atunci cand intrati intr-o sala de sport, unde barbatii trag de fiare, si toata lumea este transpirata. Probabil va amintiti ce senzatie de greata aveti in primele 5 minute, pana va obisnuiti cu mirosul. Ozonul elimina complet mirosul de transpiratie si oxigeneaza si reimprospateaza sala unde se lucreaza.

 Abatoare/ autoutilitarele O problema majora cu care se confrunta majoritatea abatoarelor, o reprezinta mirosul creat de sangele scurs din marfa. Mirosul este infernal si nu poate iesi decat cu dezinfectanti chimici, solutii speciale, sau OZON. Deasemenea ozonul, dezinfecteaza aceste sali de abatoare distrugand bacteriile, ciupercile, viermisori etc..

 Gradinite, dormitoare de copii Un nou nascut nu are anticorpii unui matur de aceea este indicata o dezinectare si o sterilizare periodica a camerei acestuia.

 Spitale, clinici medicale   Igienizeaza ,distruge bacteriile si virusurile din interiorul salilor de operatii, depozitelor de medicamente,salilor de mese si saloanelor de pacienti

 Caracteristici tehnice 

Generatorul de ozon respecta intocmai toate standardele europene de siguranta si calitate (CE, ROHS, ISO) si nu dauneaza in nici un fel sanatatii umane (lim. 50ppm)
Cantitatea de ozon produsa: 3,5g / h
Volumul de aer care poate fi dezinfectat pe un ciclu de 5 minute: 50mc (ex: un dormitor de 4/4m)
Tensiune alimentare 12vDC / 220vAC (pentru alimentarea la priza necesita adaptor de putere. Atentie: folositi doar adaptoul pe care il comercializam noi si care este compatibil cu generatorul. Nu folositi alte adaptoare din comert sub nici o forma.)
Consumabile: aparatul necesita schimbarea unei lamele consumabile ( la aprox.350-400 cicluri de ozonizare) pretul lamei active este 22 euro ( fara TVA )
Functionare: Ozonul se formeaza prin descarcarea pe o lama activa a catorva milioane de fulgere electrice pe secunda. (efectul "corona)


contact  CUDISAT SRL Bacau 

Copyright Cudisat

^